Info

Katsotut tuotteet

Rukka Anticamo huomioliivi

Uusi tuote

Rukka Pets huomioliivi. Vartalonmyötäinen malli. Ei kahise liikkeessä. Näkyvästi heijastavia elementtejä ja kirkas väri. Kestävä materiaali. Kevyt ja miellyttävä käytössä.

Tiedot

40,00 € sis. alv

Tiedot

EROTU MAASTOSTA: Huippulaadukas Rukka Petsin huomioliivi on suunniteltu erityisesti urheilu- ja metsästyskäyttöön. Erittäin kestävästä ja äänettömästä materiaalista valmistetun liivin etuosa suojaa koiran rintaa ja mahanalustaa raapivilta elementeiltä. Joustavasta materiaalista valmistetut osat liivin edessä joustavat koiran liikkuessa ja koiran on mukava juosta haastavassakin maastossa. Olemme suunnitelleet koirallesi huomioliivin, joka on kevyt, miellyttävä ja kestävä. Tämän huomioliivin avulla koirasi erottuu maastosta säällä kuin säällä.

SUUNNITELTU MAHDOLLISIMMAN HELPPOKÄYTÖISEKSI: Vetoketjun ansiosta huomioliivi on helppo pukea ja riisua. Vetoketju on suojattu tukevalla ja leveällä kangaslistalla, jossa on vahva tarranauhakiinnitys. Konepesun kestävä takki kuivuu hetkessä ja se on helppo pakata pieneen tilaan.

TÄYDELLINEN ISTUVUUS: Joustava materiaali kestää hyvin käyttöä ja tuntuu miellyttävältä päällä. Vartalonmyötäinen malli takaa ettei liivi tartu kiinni haastavassakaan maastossa. Painonapit vetoketjulistan molemmissa päissä varmistavat, että lista pysyy paikoillaan kovassakin vauhdissa. Huomioliivi on saatavilla koosta XS aina kokoon L asti. Löytääksesi mahdollisimman sopivan koon koirallesi, katsothan mittataulukon kokovalikon alapuolelta. Siinä olevien mittojen avulla on helpompi löytää oikea koko juuri sinun koirallesi.

TURVALLISUUS ENSIN: Näkyvien heijastimien avulla koirasi erottuu tehokkaasti myös pimeällä. Kirkasvärisessä liivissä on useita näkyvästi aseteltuja heijastinnauhoja ja paikka omistajan yhteystiedoille.

LAADUKKAAT MATERIAALIT: Teemme kaikkemme, jotta tämä huomioliivi olisi parasta lemmikillesi. Sen pinta on kestävää, joustavaa polyesteriä, joten koirasi tulee varmasti pitämään siitä.

Reviews

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Write a review

Rukka Anticamo huomioliivi

Rukka Anticamo huomioliivi

Rukka Pets huomioliivi. Vartalonmyötäinen malli. Ei kahise liikkeessä. Näkyvästi heijastavia elementtejä ja kirkas väri. Kestävä materiaali. Kevyt ja miellyttävä käytössä.

7 muuta tuotteita samassa kategoriassa: