Info

Pet No. 1 Oy

Pet No. 1 on perustettu alkujaan vuonna 2006. Tällä hetkellä meillä on jo kolme kivijalkamyymälää Kihniöllä, Pohjois-Pirkanmaalla sekä Jyväskylässä, Keski-Suomessa. Ja uusimpana tulokkaana Hämeenlinnassa, Kanta-Hämeessa. Lisäksi kierrämme valikoimamme kanssa useissa näyttelyissä vuoden aikana.

Pet No. 1:n takaa löytyy "se tavallinen tarina". Taloon tuli ensimmäinen noutaja, sitä ennen kokemusta löytyi lähinnä ajokoirien kanssa toimimisesta. Noutajaharrastus vei mukanaan, eikä vielä 2000-luvun puolessa välissä ollut noutajien koulutustarvikkeita saatavilla joka oksalta. Tähän tarpeeseen perustettiin yritys, että koulutustarvikkeiden hankkiminen maailmalta olisi helpompaa. Ajatuksena oli myydä niitä pienimuotoisesti myös tuttaville... Ja siitä se pieni puro on kasvanut suuremmaksi valtamereksi! Ja kasvua haetaan jatkuvasti maahantuontisopimuksilla ja mahdollisesti tulevina vuosina lisättävillä liikkeillä.

Ensimmäisestä vuodesta lähtien on mottomme ollut "Suomen Paras Asiakaspalvelu" ja tämä ohjaa toimintaamme edelleen! Omien maahantuontiemme lisäksi valmistamme lähes kaikki nahka- ja nylontuotteet itse Kihniöllä. Käyttämämme nahka on asustenahkaa Italiasta, lukuunottamatta makupalapusseja, jotka valmistetaan suomalaisesta hirven nahasta.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme kestävään kehitykseen. Käytämme verkkokauppalähetyksissä meille tulleita pakkauslaatikoita uudelleen.

Tällä hetkellä tuomme leivän oman perheemme lisäksi jo kuuteen muuhunkin pöytään.

Mikäli olet kiinnostunut tukkumyyntivalikoimastamme (KW, metalliset kaulaimet, nylon ja nahkatuotteet, ämpärit ja ruokakupit), ota rohkeasti yhteyttä!

Kuvassa Goldpaw Love Moon, "Nella", josta yrityksemme tarina on lähtenyt liikkeelle. Tänä päivänä Nella tallustelee jo sateenkaarisillalla, mutta kulkee mukanamme yrityksen logoissa ja käyntikorteissa sekä muissa julkisissa teippauksissa.